14 Aralık 2010 Salı

Kızım ve Arkadaşları.......

Canım kızım okuldan geldi ve gelirgelmez beni peşinde döndürmeye başladı :)
_Annecim okuldan herkes kendi fotoğrafını getirecek öğretmen söyledi hemen bulmalıyız çabuk çabuk....
_Tamam kızım sonra bakarız hepsine, seçeriz :(
Fotoğraflarının hepsi bilgisayardaydı bebeklik fotoğraflarıda olmazki eyvah bizim kız zırlayacak yine hemen yemeğini vermeliyim sinirleri yatışsın :) (kızım açken hep birşeylere ağlar acıktığını söylemez)
_Kızım yemeğini yerken komşumuz geldi kızını oynaması için getirmiş başta çok memnun oldum ama sonra:
kızım odama gitmesin dağıtır, oyuncaklarımı getirmesin ben sonra toplayamam vs.vs.....
_kızım sen böyle yaparsan oda sana böyle yapar sennle hiçbirşey paylaşmaz,hem ben senin oyuncaklarını toplarım merak etme
_sende güzel toplayamıyorsun demezmi!!!
neyse öyle böyle biraz oynadılar.onlar gitti biz arkadaşa gittik onun kızıylada güzel güzel oynuyorlardıki bir kıyamet bir kıyamet o ordan ağlar öbürü ordan susturana kadar yarım saat geçti sonra güzel güzel oynadılar ama neye yarar bizi felaket yordular.
Acaba ben kızım sıkılmasın diye fazlamı uğraşıyorum yoksa........... 
Akşam tekrar aklına geldi. fotoğraflrmız bebek hali oldu ama ne yapalım artık

2 yorum:

Deli Anne dedi ki...

merhaba; bizde de nano çocuk, arka bahçede bilim, sen de yap vs gibi programlar revaçta.. profil yazosını okuyunca yazmadan edemedim.. sevgiler

Filiz dedi ki...

sevimcim aslında fotoğrafı bir gün önce istemiş öğretmen bir çoçuk çoçuk getirmeyince dün mutlaka herkes getirsin demiş :) çerçeve yapıcaklarmış:) valla ben beyza okuldan gelince başka bir yere gitmiyorum havalar güzel olsa dışarı çıkartırız ama malesef havalarda kötü ya birazda kendi kendilerine oynamayı öğrenmeleri lazım yeter artık ama ya valla bazen sıkılıyorum bizde kendi zevk aldığımız şeyleri yapalım artık, yazın gezeriz yine :)